Doelgericht afvallen met Balanzic
 

Ligt jouw droomfiguur voor het grijpen?

Thuis, op het werk, tijdens een feestje of gezellig in de kroeg altijd fit, energiek en vol zelfvertrouwen. Hoeveel vrouwen kunnen dat nu van zichzelf zeggen. Dat je echt tot op het bot lekker in je vel zit.

Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar, vraag je dan? Want de agenda zit barstens vol. En als je gaat Googelen krijg je allemaal tegenstrijdige informatie. Hoe weet je nu wat voor jou gaat werken?
 

Zie jij door de bomen het bos nog wel?

De afslankwereld staat vol met tegenstrijdige informatie. En de grote jongens op de markt geven alleen net genoeg informatie weg -blog, e-boeken en online trainingen- om je op weg te helpen. Er is vrijwel niks persoonlijk afgesteld, want alles is tegenwoordig online omdat hier meer mee te verdienen is doordat ze 1 training aan miljoenen tegelijk kunnen verkopen. Massa productie. Want daar is grof geld mee te verdienen. Maar het is ook super onpersoonlijk en de persoonlijke begeleiding is minimaal.

Voor jou als drukbezette medemens blijven de beste afslankresultaten dus nog een geheim. En als deze online informatie niet genoeg is, kun je natuurlijk zelf proberen om met gezond verstand je leefstijl te verbeteren. Maar, dit kost vaak veel tijd, frustraties, geld en uiteindelijk niet de gewenste resultaten. Zou je het interessant vinden om te zien wat wij hebben ontdekt in al die jaren? Hoe je met simpele technieken en kleine aanpassingen al merkbaar resultaat kunt behalen?
 

Investering

Doelgericht Afvallen kan al vanaf 26 euro per sessie van 45 minuten. Je kunt je traject zelf samenstellen met aanvullend voedingsadvies, begeleiding, pijnbestrijding etc. En bedenk hierbij voor jezelf: Wat zijn mijn grootste valkuilen, wat mis ik in mijn huidige situatie en wat zal mij helpen om blijvend resultaat te krijgen? Je bent van harte welkom bij Balanzic. Wij nodigen je uit in onze studio!


Vraag nu je gratis intakegesprek aan

Vraag direct online een Gratis intake gesprek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Balanzic in Ede is dé plek voor mensen die op zoek zijn naar hun ideale levensstijl. Bij Balanzic ben jij verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Vraag nu een Gratis intake gesprek aan.

1-op-1 Coaching

1-op-1 Coaching

Ga samen met onze professionele coaches aan de slag bij het maken van een plan dat bij jou past.

Meer informatie
Infrarood Warmtecabine

Infrarood Warmtecabine

Bespaar tijd en ga zwetend naar meer fitheid met een Infrarood training.

Meer informatie
LUCHTIGE LYMFEDRAINAGE

LUCHTIGE LYMFEDRAINAGE

Beenklachten verhelpen zonder medische ingreep of medicijnen met Lymfedrainage.

Meer informatie
Aankomen in gewicht? Zo doe je dat!

Aankomen in gewicht? Zo doe je dat!

Je zou het niet zeggen, maar er zijn mensen die moeite hebben bij het aankome...

Lees meer

Ik vond het een leerzaam traject en heb de voor mij haalbare doelen toegepast!

Rita
Rita

Ben heel veel centimeters afgevallen zonder het gevoel alsof ik aan het diëten was.

Monique
Monique

Ben blij dat ik er zo snel bij was. Goed geholpen, deskundig en heb veel geleerd.

Marian H.
Marian H.

Voel mij veel beter voor het eerst in 15 jaar!

Louise S.
Louise S.